fbpx Skip to main content

3-дневен ретрийт: Автентичност - свързване с Аза (само за жени)

С йога инструктор Силви и хипнотерапевт и клиничен психолог Виолета Ал Самара

Преоткрийте своя вътрешен мир и хармония с йога практики и медитация!
Всяка сутрин ще започва с класическа хатха йога практика (90 минути). Включва пранаяма, асани и релаксация.

✅ В един от дните ще проведем Уъркшоп ‘‘Задълбочаване в йога позите‘‘ - в него ще обърнем индивидуално внимание на правилното изпълнение на базови асани, техните имена и ползите за тялото от тях.


✅ Вечер 1:
Динамична Ошо медитация - бърз и интензивен метод на медитация с 5 фази. Съчетава свободно и дълбоко дишане, пълно освобождаване на ума и тялото (катарзис), подскачане с изричане на мантра, мълчание и празнува чрез танци и музика.

✅ Вечер 2:
Интензивно дишане - мощен психотерапевтичен и холистичен метод, който ни помага да се доближим до същината на истинското ни Аз, да преоткрием себе си, да разберем какво носим в нас самите и да си позволим свободно да бъдем себе си.

✅ Вечер 3:
Водена медитация - хипноза с тибетски пеещи купи и рисуване на Мандала. Звукът на Тибетските пеещи купи има положително въздействие върху физическото тяло, стимулира движението на енергията в тялото и променя посоката на енергийните потоци. По този начин хармонизира и лекува. Рисуването на Мандала (магически кръг) се смята за енергийна рисунка. То е вид арт терапия и има благотворно действие, като намалява стреса, развива интуицията и концентрацията и спомага да осъзнаем и опознаем самите себе си.

Кога и къде?

23, 24 и 25 май 2024 г.
Къща за гости „Калпаците“, с. Скребатно
Максимален брой хора: 10 човека

Къща за гости "Калпаците" се извисява на най-високата точка над с. Скребатно и съчетава уют, релакс, природа и вдъхновение. Там, където тишината е музика, а взорът достига до върховете на Пирин, облаците полягат в краката ви, а слънчевите лъчи сочат към вечността... А в уюта на къщата за гости се крие вълшебно кътче за SPA с модерна парна баня, релаксираща хидромасажна вана и успокояваща кедрова сауна.

Цени и настаняване:

480 лв. / човек

Цената включва:
– Настаняване в двойни стаи
– Закуска, обяд и вечеря
– Такса за участие

Начин на плащане:
Задължително е предплащане на 50% капаро до 01.05. 2024 г., преведено по банков път или револют, след свързване с Виолета Ал Самара на тел. 089 395 6575 или през контактната ни форма тук: alsamara.bg/kontakti

 

Свържете се с нас:

Ж.К. БОРОВО

ул. Подуево 10

ЗА КОНТАКТ

+359 893 956 575

FACEBOOK

Al Samara body & mind

INSTAGRAM

alsamara_bodyandmind