fbpx Skip to main content

Йога класове

Йогата е система от физически, умствени и духовни практики. За правилното изпълнение на йога е необходимо да се следват пет опорни точки: правилни упражнения, правилно дишане, правилна релаксация, правилна диета, позитивно мислене и медитация. Целта на физическите упражнения е изцяло да развие физическото здраве и издръжливост. Йогата засилва имунната система на организма, усилва умствената концентрация и укрепва емоционалния баланс. Тонизира и стяга тялото и ни помага да се чувстваме добре в него.

Безспорно груповите занимания имат няколко основни предимства: Ще намерите нови приятели, с които да се смеете и споделяте, с които да искате да прекарвате време и да слушате за техния живот. Второто важно нещо, е че груповите занимания възпитават у нас уважение към другите, сплотеност и желание да бъдем част от нещо, което е повече от нас. И трето - Безкраен източник на мотивация!

Задължително е предварително записване лесно и бързо през КАЛЕНДАРА ни, на Facebook страницата, през контактната форма или телефон +359 893 956 575!

Хатха йога и релаксация
с тибетска пееща купа

Понеделник и сряда от 18:30 ч. с инструктор Силви. Хатха йога е класически вариант на йога, дошъл от древни времена, а звуците на тибетска пееща купа помагат за постигане на вътрешен покой и хармония. Подходящ клас за начинаещи и средно напреднали. Продължителност: 75 мин.

Виняса флоу йога

Вторник и четвъртък от 18:30 ч. с инструктор Кристина. Тази йога практиката се отличава с непрекъснато движение (флоу), преливане от една поза в друга и съзнателно дишане. Подходящ клас за начинаещи и средно напреднали. Продължителност: 75 мин.

Yoga и Workout за деца

Сряда от 17:00 ч. с инструктор Адриана. С възможност да присъстват мама и тати. Практиката е насочена към правилното развитие при израстването на децата. Съчетава в себе си сила (съобразена с детските възможности), подобряване на гъвкавостта, концентрацията, координацията и баланса.

Йога инструктори

Виолета

Инструктор по Класическа йога

Казвам се Виолета Ал Самара, сертифициран Йога преподавател - водя иновативните класове по Класическа йога с релаксация и хипноза за освобождаване на стрес и напрежение. За да се отдадете на пълноценен релакс и Умът, Душата и Тялото ви да постигнат мечтания баланс.

Вярвам, че истинската йога не е свързана с формата на тялото ви. Йога е най-добрата практика. Едновременно стимулира вътрешната ни светлина и успокоява свръхактивните ни умове.

Силви

Сертифициран йога инструктор и рейки терапевт

Силви е преминала обучение за йога инструктор към YOGA ALLIANCE RYS 200 – Хатха йога и Ащанга йога към Българска Ащанга Йога Академия, както и за преподаватели по йога през бременността към 85 YOGA ALLIANCE. Освен това, през 2021 г. преминава обучение по рейки първо и второ ниво.

В практиките си подхожда интуитивно, според нуждите на групата, като оставя различните аспекти да се допълват взаимно. Опитът ѝ показва, че правилно съчетаните йога-асани, дихателни и релаксиращи техники, имат дълбоко разтоварващ ефект както за тялото, така и за психиката. А правилният фокус и контролираният дъх помагат да смирим ума и да погледнем навътре в себе си, защото именно релаксацията ни учи да се освободим от контрола. Така с времето възстановяваме безценната хармония и вътрешно спокойствие.

Всичко това и не само ще го чуеш от Силви, но и ще го видиш в дълбините на душата ѝ. Поеми по този споделим път заедно с нея, защото хармонията и баланса вътре в нас се постигат само тогава, когато обкръжаващата ни среда го предразполага.

Запиши се за йога клас или изпрати запитване за рейки терапия.

Адриана

Инструктор по Yoga и Workout за деца

Адриана е любител на по-високонтензивните тренировки. С течение на времето обаче бавно и осъзнато започва да включва все повече упражнения и движения, насочени към дъха, баланса и подобряване на гъвкавостта. Усещайки благотворното влияние върху тялото и съзнанието си, постепенно се увлича по Пилатес (който сертифицира), а впоследствие и по Йога.

Надграждането и силният интерес в тази област стават важна част от ежедневието ѝ. Те я отвеждат постепенно и до практикуването с деца. Тук търпението, подходът с игра и адаптирането към честата смяна на настроения и желания стават водещи. Детските възможности са наистина огромни. Необходимо е само да се поработи върху тях и да се развият в правилната посока. Удовлетворението от резултатите, които постигаме с децата, са най-голямата награда за нея.