fbpx Skip to main content

Рейки

(онлайн сесии)

В Al Samara Body & Mind вярваме в изцяло холистичния подход към здравето и благосъстоянието на всеки наш клиент. Именно според този подход, човекът се разглежда в неговата цялост, като се обръща внимание на всяко едно кътче от емоциите, енергията, физическото тяло и душата му. Ето защо, сме изключително щастливи да представим една от най-новите ни и вълнуващи услуги – рейки терапия, водена от Виолета Ал Самара и Силви (сертифицирани рейки терапевти и йога инструктори)

Какво е "Рейки"?

"Рейки" е дълбоко релаксиращ и енергетичен терапевтичен процес, чийто основи са дълбоко скрити в древната японска традиция. Тази практика се основава на представата, че енергията на живота, наречена "ки" (също и „чи“), протича през нашите тела, поддържайки нашето физическо и емоционално благополучие. Понякога "ки" може да бъде блокирана или дисбалансирана, което може да доведе до стрес, болки и неравновесие.

Как работи рейки терапията в Al Samara Body & Mind?

По време на всеки сеанс на рейки терапия в холистичен център Al Samara Body & Mind, нашите квалифицирани и опитни терапевти - Виолета Ал Самара и Силви, ще ти помогнат да постигнеш състояние на дълбока релаксация. Чрез нежни докосвания и манипулации, енергията се насочва през твоето тяло, премахвайки енергийните блокажи и възстановявайки естественото ти равновесие.

В комбинация с хипнотерапия и други психотерапевтични подходи, помага при симптоми на депресия, тревожност, паник атаки, бърнаут и други психични проблеми / симптоми / състояния.

Какви са ползите от рейки?

  • Спомага за релаксация и намаляване на стреса: Рейки помага да се освободим от напрежението и стреса, които се натрупват в ежедневието ни.
  • Подобрява физическото и емоционално благополучие: Този терапевтичен метод може да подпомогне заздравяването на болки и неравновесия както в тялото, така и в ума ни.
  • Повишава енергията и жизнеността: С рейки можем да се чувствате по-жизнени и щастливи след всяка следваща сесия.
  • Подобрява съня: Много от доверилите ни се клиенти споделят, че рейки им помага за по-добро качество на съня и отлично се справя с безсънието.

Какви са ползите от рейки?

В Al Samara Body & Mind, се стремим да съчетаваме древни традиции с модерни практики, за да предоставим едни от най-качествените терапевтични услуги.

А колкото до холистичният метод рейки, смело можем да заявим, че той е ключът към по-добро здраве, по-голяма енергия и по-високо ниво на вътрешно спокойствие. Затова нека заедно да отключим вратата към един по-добър живот, изпълнен с мир, благоденствие, хармония и баланс.

Заявете онлайн консултация

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Моля, прочетете и приемете условията: