fbpx Skip to main content

Yoga и Workout за деца

(с възможност да присъстват мама и тати)

Практиката е насочена към правилното развитие при израстването на децата. Класът съчетава в себе си сила (съобразена с детските възможности), подобряване на гъвкавостта, концентрацията, координацията и баланса. Овладяват се пози, движения и начин на дишане, които укрепват цялото тяло и имунната система. Изключително благотворно е влиянието върху правилната стойка - развиват се мускулите на гърба и кръста, засилват се тазът, коремът, седалището и бедрата.

В първата част се изучават различни йога асани, като се преливат в така наречения флоу – плавен преход от една поза в друга, без почивка, като се активира работа на тялото със собствено тегло.

Във втората част се използват големи гимнастически топки, ластици и блокчета, с които се изпълняват упражнения, насочени към различните части на тялото.

Йога класът позволява присъствието и участието на родителите – ако искате да прекарате повече време заедно като семейство, да се раздвижите и заредите с енергия. Цената за посещение на възрастен е 16 лв. / човек.

Здравейте, казвам се Адриана и цял живот съм любител на по-високонтензивните тренировки. С течение на времето обаче бавно и осъзнато започнах да включвам все повече упражнения и движения, насочени към дъха, баланса и подобряване на гъвкавостта. Усещайки благотворното влияние върху тялото и съзнанието си, постепенно се увлякох по Пилатес (който сертифицирах), а впоследствие и по Йога.

Надграждането и силният интерес в тази област станаха важна част от ежедневието ми. Те ме отведоха постепенно и до практикуването с деца. Тук търпението, подходът с игра и адаптирането към честата смяна на настроения и желания станаха водещи. Детските възможности са наистина огромни. Необходимо е само да се поработи върху тях и да се развият в правилната посока. Удовлетворението от резултатите, които постигаме с децата, са най-голямата награда за мен.

Свържете се с нас за повече информация:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Моля, прочетете и приемете условията: